OVer leo

Vakmanschap, degelijkheid, inzicht

Vakmanschap, ervaring en een eerlijke, degelijke oplossing zonder ‘broddelwerk’, die goed aansluit bij wat jij als klant bedoelt. Oftewel: gewoon samen dat probleem oplossen. Dat is waar Leo van Buuren voor staat met Constructiebedrijf De Werkplaats.

Van machinebouwer…

Leo van Buuren werd geboren in 1967 in Amsterdam. Hij studeerde werktuigbouwkunde en werkte 13 jaar als machinebouwer in de Gelderse betonindustrie, waar hij onder meer van A tot Z machine’s ontwikkelde voor het fabriceren van afstandhouders (afstandhouders zorgen bij het plaatsen van wapening in betonconstructies voor de juiste afstanden en hoogten). Als technische man raakte hij vertrouwd met allerlei disciplines, waaronder besturings- en elektrotechniek – én het bedenken en ontwikkelen van oplossingen die er nog niet waren.

…tot werkmeester en gedragsspecialist

Na de eeuwwisseling nam Leo zijn expertise mee richting Onderwijsland: hij ging als werkmeester aan de slag om ongeschoolde, werkloze jongeren een vak bij te brengen. Het accent verschoof van zelf problemen oplossen naar het aanhaken bij de mogelijkheden en beperkingen van anderen. Dat betekende luisteren, faciliteren, begeleiden, leidinggeven. Intussen werd Leo in 2007 2de-graads Leerkracht Mechanische Techniek. In 2012 voltooide hij daarnaast masteropleiding Educational Needs, waarin hij afstudeerde als Gedragsspecialist.

Technische expertise en hart voor mensen

Sinds 2016 is Leo parttime Instructeur Bouw & Civiele Techniek en springt hij bij in de opleiding Werktuigbouwkunde op Hogeschool Windesheim. Daarnaast hij is eigenaar van De Werkplaats, met zowel klanten die regelmatig terugkeren als incidentele opdrachten, industrieel als particulier. Kenmerkend voor zijn aanpak blijft de combinatie van technische expertise en het begrijpen van menselijk gedrag – of het nu studenten zijn, klanten van De Werkplaats, of gebruikers van een te bedenken oplossing.

Wat uit De Werkplaats komt, dat wérkt.

Vragen? Neem meteen contact op.

Meer weten?

Meer weten? Maak kennis met Leo of met de diensten of klanten van De Werkplaats. Of neem meteen contact op.

Sluit Menu